Welkom op de pagina van


Dressuurstal Cindy Feld

Onze stal is puur gericht op kwaliteit en de verzorging van de paarden en alle faciliteiten die nodig zijn voor een zo optimaal mogelijke training en het management daaromheen. Wij zijn te vinden in Noord-Holland en bieden alles wat ruiter en paard zich kunnen wensen. De stal bevindt zich in een landelijke omgeving waar een oase van rust heerst.

Welzijn, kwaliteit en veiligheid zijn drie van de vaandel dragers die door ons gewaarborgd worden. Wij bieden onze klant diverse stallingsmogelijkheden om zorg op maat te bieden.

In 2023 zijn wij tevens goedgekeurd als leerbedrijf, wij leiden vakmensen op !

Heeft u vragen of wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie, neem dan gerust contact met ons op.


“Thronfolger”

Jazz x Willem’s Ass

Dankbaar voor de 16 jaar dat hij bij me mocht zijn. Samen van de L1 naar de Grand prix gereden en een maatje om nooit te vergeten. Thronfolger heeft ervoor gezorgd dat mijn droom werkelijkheid is geworden. Wederzijds vertrouwen, geduld en liefde waren onze sleutelwoorden. onze weg naar de grandprix was een ervaring om nooit te vergeten.

* geboren 20-2-2000 *overleden 19-9-2020.


Laatste nieuws


Dressuurstal Cindy Feld * Grandprix amazone * Instructrice * Rust en Welzijn * Bovenkarspel N-H * Telefoonnummer 06-10256876 * fenvsportpaarden@hotmail.com